Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Service ventilation

Vent-Tech ApS udfører service og reparerer anlæg til ventilation i hele landet. Vi har specialiseret os i ventilation og kender til alle typer anlæg, så har du et anlæg, der trænger til en kærlig hånd og et grundigt servicetjek, kan du roligt kontakt os!

Vi laver service på alle former for ventilation, vi laver service på anlæg til både naturlig og mekanisk ventilation, herunder bl.a.:

  • Boligventilation
  • Procesventilation
  • Spånsugningsanlæg
  • m.fl.
Få et uforpligtende tilbud

Service ventilationsanlæg

Der bør udføres regelmæssig service på alle typer af ventilationsanlæg, men er der ikke indgået en aftale om service dengang anlægget blev installeret, så halter det nogle gange med at få lavet service eller anlægget trænger til mere end almindelig service for igen at kunne fungere som det skal.

Her kan vi hjælpe! Vi kan give anlægget en hovedrengøring, så det forhåbentligt kan holde mange år endnu - eller i hvert fald kan holde sin levetid ud. Kontakt os på 23 90 53 55 eller udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak.

Service

Reparation og renovering

Nogle gange er det ikke nok med service, nogle gange trænger ventilationsanlægget måske til reparation eller ligefrem renovering, for at det igen virker som det skal. Vi kan fortælle dig, om en renovering er nødvendig og hjælpe med reparation af dit anlæg.

Kontakt os på telefon 23 90 53 55 eller udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et tilbud på service af din ventilationsløsning.