Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Ventilationsmontage

Vent-Tech ApS kører som ventilationsmontør i hele landet og monterer alle typer ventilationsanlæg i alle typer bygninger. Vi er din samarbejdspartner, hvis der skal monteres til tiden og uden, der bliver gået på kompromis med kvaliteten!

Vi udfører alle former for ventilationsmontage, vi monterer både anlæg til naturlig og mekanisk ventilation, herunder bl.a.:

  • Almindelig ventilation
  • Procesventilation
  • Spånsugning
  • m.fl.
Få et uforpligtende tilbud

Vi monterer i alle typer bygninger

Vores montører kan udføre ventilationsmontage i enhver bygning. Vi har bl.a. udført ventilationsmontage på skoler, på sygehuse og i børnehaver. Vi har også stået for montage af ventilationen i forbindelse med nybyggeri af lejligheder og renovering af lejligheder.

Uanset om du leder efter en ventilationsmontør til opsætning af ventilationsanlæg i nye eller ældre lejligheder, eller skal bruge en montør til installation af ventilation på en skole eller en daginstitution, så er vores montører klar.

Montage

Vi kører i hele landet - og også til private

Vi kører på hele Sjælland samt i Jylland og på øerne - vi er kort sagt landsdækkende. Vi løser opgaver for kunder i både København og Århus, men også i mange mindre byer. Du kan derfor roligt kontakt os, uanset hvor i landet du skal have udført ventilationsmontage.

Vi løser primært opgaver for erhvervskunder, men sælger og monterer også anlæg for private kunder. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du skal bruge et tilbud på montering af eksempelvis ventilationsanlæg med genindvinding i et parcelhus.

Kontakt os på telefon 23 90 53 55 eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om din opgave og kommer med et uforpligtende tilbud.